Az airsoft kell neked, ha izgalmas játékra vágysz

Tud-e bárki izgalmasabb lövöldözős játékot, mint amit valódi fegyverekkel, harci zónát tökéletesen szimuláló pályákon, terepmintás katonai öltözetben játszanak? Aki adrenalin töltetre vágyik, annak nem szabad kihagyni az airsoftot, mely komoly koncentrációt, és tökéletes reakcióidőt, helyzetfelismerést igényel. Fokozott figyelem több órán keresztül, ezen múlhat a csapat győzelme. Olykor egy egész napot is igénybe vehet a kaland, mely során az abszolút átélésnek köszönhetően szinte észrevehetetlenül szalad az idő. Közben valós önismeretre is szert tehetnek az airsoft játékosok, az éles helyzetben kiderül, milyen reakciókat váltanak ki bizonyos szituációk, melyekkel nem találkozunk a mindennapi életben.

Aggódsz a biztonság miatt?

Azonban aggodalomra semmi ok, az airsoft egy teljesen biztonságos játék, hiszen a fegyverek csak látszatra tűnnek valódinak, melyek sérülést nem okoznak az alacsony energiával kilőtt lövedékekből adódóan. Mivel az airsoft nem hagy nyomot a játékoson, ezért sok múlik annak becsületességén, mely a korrekt játék alapfeltétele.

Hol lehet airsoft játékon részt venni?

Aki valódi akciókra és élményekre vágyik, annak érdemes kipróbálnia az airsoftot a 10.000m2-es szentendrei pályán, ahol egy volt szovjet laktanya területén akadályokkal nehezítve várják a megpróbáltatásoktól cseppet sem tartó csapatokat, és egyedül érkezőket egyaránt. Magáról a játékról illetve az airsoft árakról és kedvezményekről részletes tájékoztatás található a Soviet Airsoft honlapon.

Bővebben az airsoftról: http://www.sovietairsoft.hu/