Műszaki szakfordítás, Business Team Translations

A Business Team Translations fordítóroda kiemelkedő műszaki fordítást végez Magyarországon és Európában. A műszaki fordításban kiemelkedő tapasztalattal rendelkező professzionális fordítóink és lektoraink nem csak a magyar angol nyelvpárban, de a világ valamennyi nyelvében képesek Önnek fordítani.
Az elmúlt 17 év során cégünk specialitása lett a műszaki fordítás. Kizárólag olyan fordítókat alkalmazunk, akik szakmai tapasztalattal rendelkeznek a műszaki ipar különböző területein, például hulladékgazdálkodás, építőipar, műszeripar , gumigyártás, faipar stb. E terület piaci szereplőinek több ezer dokumentumot fordítottunk már, de az alábbiak voltak a leggyakoribbak: gépkönyvek fordítása, terv dokumentációk, terv utasítások, specifikációk, pályázati kiírások, informatikai szöveges stb.
Fordítói szolgáltatásunkat az évek során kiemelkedő lektorális, és tolmácsolási szolgáltatással egészítettük ki, hogy tökéletesen megfeleljünk az egyre gszigorúbb műszaki ipar változó elvárásainak. Cégünk folyamatosan ellenőrzi és segíti munkatársaink munkáját, kivételesen a műszaki tolmácsainkat. A szinkrontolmácsolás különösen fárasztó, ezért csak a legtapasztaltabb alkalmazottainkat bízzuk meg e feladattal.
Kiemelt refenciáink példaként mutatják, hogy cégünk a legkiválóbb minőséget nyújtja.
Lufthansa
Knorr-Bremse
Procter & Gamble
ASUS
Delta Plus