Hírek – Búlvár

Csapjon le a Biztonság Legfrissebb Híreire a Kékfény Weboldalon

Üdvözöljük a Kékfény weboldalon, ahol naprakész és megbízható rendőrségi hírekkel találkozhat! Az oldalunk rendszeresen frissül, hogy Önt mindig az aktuális eseményekkel láthassuk el. Kövesse figyelemmel a legfontosabb bűnügyi fejleményeket, közlekedési információkat és egyéb rendőrségi bejelentéseket. Legyen az utcán vagy otthon, a Kékfény mindig az Ön mellett áll, hogy tájékoztatást nyújtson és segítse a biztonságát. Böngéssze át a kategóriáinkat, válogasson a régiók szerint, és vegye szemügyre az aktuális rendőrségi figyelmeztetéseket. A Kékfény: ahol a biztonság mindig az első!


Dátum: 2023.12.20 
Kategória: Hírek - Búlvár

Címkék: ,Állás a budapestiek számára

Találja meg az Önnek leginkább megfelelő állást Budapesten a Workania kínálatából. A linken látható budapesti állások sűrűn frissülnek, naponta akár többször is! Ez azért fontos, mert így akár egy nap többször is ránézhet és kb. tuti, hogy mindig lelni fog majd friss budapesti álláshirdetéseket. Az ajánlatokra kattolva részletesebben is átnézheti, hogy mit fontos tudni a kinézett munkáról. Ilyenek többek közt a budapesti munkával kapcsolatos kitételek. Legyen az iskola végzettség, idegen nyelv. De akár az addigi munkatapasztalat is. További meghatározó információk még a Budapesten hirdetett állás földrajzi helye, telefonja. De több más is felmerülhet. Ha szeretné megnézni az állások budapesti felhozatalát, klikk a honlapra!


Dátum: 2017.07.31 
Kategória: Hírek - Búlvár

Címkék:3D nyomtatott rögzítő törött kézre

Amikor eltörik az ember keze, akkor sok héten át egy nehéz és kényelmetlen gipszet kell viselnie. Ebben a hagyományos gipszben könnyen befülled az ember keze, nehéz és kényelmetlen a viselete. Ezenkívül a fürdés is nehézkes vele. Egy újfajta megoldás egy sokkal kényelmesebb lehetőséget vázol a törött kéz rögzítésére. A 3D nyomtatással készült rögzítésben lehet fürdeni, kényelmes a viselete és még jól is néz ki!


Dátum: 2017.03.28 
Kategória: Hírek - Búlvár

Címkék: , ,Lőszermentesítés

Az építkezések megkezdése előtt lőszermentesítés munkálatait el kell végezni, legfőbb képen a régi épületek bontásának megkezdése előtt. Ami fontos az épület létrehozatalának éve és az, hogy a második világháború idején is állt e. De a lőszermentesítési eljárást az üres területeken is el kell végezni. Nem lehet tudni, hogy az adott terület földásása, bontása von –e maga után nagy készültségi munkálatokat.


Dátum: 2016.01.20 
Kategória: Hírek - Búlvár

Címkék: ,Férfipont.hu – Online magazin

Ön is igényes férfi? A Férfiponton mindent megtalál, ami csak érdekelheti Önt. Autószerelés, a boldog élet és a sikeres munka és karrier titka, kikapcsolódási lehetőségek, lakás felújítási tippek, párkapcsolati tanácsok – és ez minden egy helyen. Látogasson el a Férfipontra és böngésszen a cikkek és az oldalak között. Töltsön egy kis időt magával és az érdeklődési köreivel! http://www.ferfipont.hu/


Dátum: 2015.07.08 
Kategória: Hírek - Búlvár

Címkék:Friss hírek

Friss hírek a hét minden napjára! Reggel, amikor felébredünk, az emberek nagy része, a reggeli kávé mellé szívesen elfogyasztja a legfrissebb híreket is. Hírportálunkon mindig fellelheti a friss híreket, a nap bármely szakában. Cikkeink között elolvashatja a belföldi hírek, a külföldi hírek mellett a tudományos híreket, a sport híreket, és több más hírkategóriában is böngészhet. Érdekli a választások eredménye, a napi gazdasági események, az országos vagy a helyi politika, Magyarország, Budapest és a vidék fejlődése? Nálunk mindezekről folyamatosan frissülő aktuális információkat kaphat. Ha publikálni szeretne, vagy van egy érdekes fényképe, vagy olvasóként szeretné, hogy levelét közzétegyük, akkor küldje be nekünk.


Dátum: 2014.10.11 
Kategória: Hírek - Búlvár

Címkék: , ,Bulvár hírek

Ha szeretnél megtudni többet a hírességekről, akkor az oldalunk lesz a számodra legjobb választás bulvár hírek terén. Itt nagyon sok érdekes dolgot tudhatsz meg. Teljes mértékben meg leszel elégedve azzal, amit itt találsz majd. Mozdulj rá még ma, és böngéssz okosan. Itt aztán bőven olvashatsz a pletykákról, amelyek sztárokkal kapcsolatosak. Kattanj rá, az oldalunkra!


Dátum: 2014.08.20 
Kategória: Hírek - Búlvár

Címkék: ,