szepsegapolas

A hajvitamin, mely megerősíti a hajat

A hajvitamin ma már alapvető táplálékkiegészítő, nemcsak a nők, de a férfiak számára is. Igaz, hogy nehéz eligazodni, melyiket válasszuk, annyiféle elérhető ma már a piacon. Van tabletta, kapszula, sőt, még gumimaci formájú zselé formula is, ami nagyobb kedvet hoz arra, hogy ne felejtsük el bevenni a napi hajvitamin adagunkat. De miért lett ekkora igény a hajvitaminokra? Nos, a stresszes életmód, a hormonális változások, a gyenge minőségű, tápanyaghiányos élelmiszer, amit magunkhoz veszünk étel gyanánt, nem képes kielégíteni szervezetünk vitaminszükségletét. Így mesterséges úton, hajvitamin formájában vagyunk kénytelenek magunkhoz venni. Enélkül sajnos hajhagymáink tápanyag hiányosak lesznek, legyengülnek és kihullanak.


Dátum: 2021.03.08 
Kategória: szepsegapolas

Címkék:A hajhullásról és hajnövesztésről

A hajhullás minden embert érint, legyen az férfi vagy nő. Ez egy természetes folyamat, hiszen a hajnövekedés, miután végigment az összes fázison, végül kihull. A hajnövesztés és a hajhullás kéz a kézben járnak. Fejünket körülbelül 100.000 - 200.000 hajszál borítja. A haj növekedési életciklusa három fázisból áll: a növekedési, az átmeneti, és a nyugalmi fázisból. A növekedési fázis 2-6 évig tart, ezt követi a 2-3 hétig tartó átmeneti fázis, amikor is a hajnövesztés leáll. A nyugalmi fázis kb. 3 hónapig tart, ami alatt a hajhagyma elszarusodik, és elhal. A hajgyökér új hajhagymát hoz létre, ami újabb hajszálat kezd növeszteni, a régi pedig kihull! Kóros hajhullásról akkor beszélünk, ha naponta 100 hajszálnál többet veszítünk és nem növesztünk vissza legalább ugyanennyi hajszálat.


Dátum: 2021.03.08 
Kategória: szepsegapolas

Címkék: ,A hormonális hajhullás

A hajhullás sajnos egyre több ember életét keseríti meg. A kiváltó okokat persze érdemes egy alapos orvosi kivizsgálással kideríteni, az öndiagnózis félrevezető lehet! Több kutatás alátámasztja, hogy a férfias hajhullás, ami egy hormonális eredetű hajhullás, oka nem más, mint a fejbőrben megnövekedett dihidrotesztoszteron (DHT) szint. Szokás ezt férfias hajhullásnak is nevezni, mivel a leglátványosabb a halántéknál gyérülő, vagy teljesen el is tűnő haj. Ilyen esetekben megoldás lehet a DHT-blokkolók használata. Egyes férfiak számára készült vitamin készítmények tartalmaznak DHT-blokkolót, de a nőknek vigyázni kell ezzel az anyaggal, mert károsíthatja a magzatot. Tehát azok a hölgyek, akik babát terveznek, kerüljék a használatát!


Dátum: 2021.03.04 
Kategória: szepsegapolas

Címkék: , ,Mire jó a hajvitamin?

A hajvitamin nem más, mint olyan vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek keveréke, mely biztosítja a lehető legoptimálisabb tápanyagokat hajhagymáink számára. Akár kapszula, akár tabletta, akár finom gumicukor formában vesszük magunkhoz, tulajdonképpen a lényegen nem változtat, mert maga a hajvitamin egy táplálékkiegészítő. Mivel a mindennapos étkezésekkel nem tudunk annyi és olyan minőségű tápanyagokat magunkhoz venni, mint amire a szervezetünknek, így a hajunknak is, szüksége volna, ezért szükséges kiegészíteni azt. A hajnövesztés elengedhetetlen feltétele, hogy megfelelő hajvitamint szedjünk.


Dátum: 2021.03.04 
Kategória: szepsegapolas

Címkék: , ,A hajhullás megállítható

A hajhullás megállítható és vissza is fordítható! A hajnövesztés elengedhetetlen kulcsa a megfelelő vérkeringés, ami egyszerű fejmasszázzsal serkenthető. Mindegy, hogy milyen eredetű a hajhullás, szinte minden esetben jelen van az fejbőr elégtelen vérkeringése. A Full Hair kefe szilikon tüskéi kellemesen masszírozzák a fejbőrt, serkentve a vérkeringést, stimulálva a hajhagymákat. A megnövekedett oxigénellátásnak köszönhetően a hajhagymák több tápanyagot képesek felvenni, így a hajnövesztés felgyorsul és a hajszál is erősebb lesz. Tehát akár hajhullás, akár hajnövesztés a probléma, a Full Hair kefével mindkét esetben jó eredményeket érhetünk el. Szánjunk rá napi 10 percet és hajunk meghálálja a törődést!


Dátum: 2021.02.03 
Kategória: szepsegapolas

Címkék: , ,Best Make Up Store

A Best Make Up Store egy különleges, külföldi sminkeket forgalmazó magyar webshop. Üzletünk különlegessége, hogy olyan termékeket forgalmazunk, melyek korában nem voltak kaphatóak hazánkban, így csak online voltak beszerezhetőek külföldről. Az internetes rendelés hátrányait mindannyian jól ismerjük, ráadásul az általunk forgalmazott termékek a magasabb árkategóriába tartoznak. Belvárosi üzletünkben személyesen is megvásárolhatod, sőt, ki is próbálhatod az általunk forgalmazott termékeket. Többek közt ELLIS FAAS, DERMACOL, KARAJA sminkeket is árusítunk.


Dátum: 2018.07.04 
Kategória: szepsegapolas

Címkék: , ,5 dolog, amit meg kell tenned, hogy felkészülj a fürdőruha szezonra

1. Teljes testápolás. A legelső dolog, amit az emberek megnéznek rajtad fürdőruhában, a gyönyörű bőröd. A hibátlan bőrhőz fontos a méregtelenítés, a hidratálás. A citromos fürdő csodát tesz. 2. Bőrvédelem. Védeni, védeni, védeni. A megfelelő napvédelem fontos, bármikor amikor nap érheti a bőröd. 3. Barnulás. A magas faktorú napvédelem sem akadályozza meg, hogy felszedj egy kis barnaságot. 4. A megfelelő fittség és étkezési rutin. Legalább 4, de méginkább 8 hét kell a helyes edzés és étkezési változásoknak, hogy látható eredményei legyenek a testeden. 5. Gyakorold a önszeretet. A megfelelő önbizalom fontos, hogy jól mutass az új fürdőruhádban.


Dátum: 2018.05.01 
Kategória: szepsegapolas

Címkék: , ,