Autó – Motor

Jégkár, kavics felverődés? Horpadás javítás otthon!

Ha jégeső vagy valamilyen parkolási baleset vagy egy úton felverődő kavics miatt az autód karosszériáján horpadás keletkezik akkor itt az ideje, hogy beszerezd a horpadás javító készletet. A horpadás javító készlet egy speciális eszköz, vagyis célszerszám, ami kifejezetten arra szolgál, hogy a kisebb nagyobb horpadásokat - akár még a legelérhetetlenebb helyeken is - elérd, és a festés sérülése nélkül kihúzhasd. A cserélhető fejű eszközzel a mélyebb vagy nagyobb horpadások is könnyedén kihúzhatok igy megadva az esélyt arra, hogy saját magad otthon végezd el ezt az egyébként nagy odafigyelést igényló beavatkozást. Ha mindent megfelelően csináltál akkor az autó lemezei visszanyerik eredeti formájukat, nem sérül a fényezés, és nem lesz további értékcsökkenés sem. Mielőtt belevágsz azért nézd meg milyen típusú a keletkezett horpadás, mert ha pontszerű vagy nagyon mély a benyomódás akkor lehet nem lesz elég csak kihúzni a lemezt, hanem más fajta eljárásra is szükséges lesz, amihez már inkább érdemes szakszervizhez fordulni.


Dátum: 2021.11.03 
Kategória: Autó - Motor

Címkék: ,Autófényezés Budapest 14. kerület!

A professzionális előkészítés egy autófényezés területén elengedhetetlen egy minőségi autófényezés szempontjából. Sokan próbálkoznak ezzel kapcsolatban spórolni az idővel, anyaggal, ez azonban előnytelen az autófényezés tartósságának szempontjából, nem profi fényező műhely Budapest területeken. Az elsődleges karosszéria javítás jelentősen befolyásolja az autófényezés 14. kerület minőségét, éppen emiatt kiemelt fontosságú egy profi szakember kiválasztása, aki nemcsak az eredeti ívet, formát, hanem a lemez merevségét is helyreállítja, ami után csak egészen kevés kitt használata szükséges a tökéletes eredeti forma visszaállításához. Ideális a lehető legkevesebb kitt használata, ugyanis a fém és a kitt hő tágulása eltérő, ezért a túl vastag kittréteg később leválhat az autóról. Amikor autóját sérülés éri, nehéz olyan szakembert találni akiben megbízik, esetleg még az autófényezés 14. kerület folyamatában is segíteni tud. Küldetésünknek tekintjük, hogy ügyfeleink számára gyors és teljes körű szolgáltatást nyújtsunk. Márkaszervizekhez képest kedvezőbb autófényező árak mellett, mégis gyorsan, magas minőségben dolgozunk. Teljes kárügyintézés 14. kerület igénye esetén vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen kedvező fényező műhely árak ajánlatot!


Dátum: 2021.05.12 
Kategória: Autó - Motor

Címkék: , ,Az ügyes Cegléd Taxi

Cegléd Pest megye negyedik legnagyobb városa, tele értékes, szép látnivalóval. Ha Ön is szeretné megtekinteni, bízza magát profi kísérőre! A profi Cegléd Taxi bárhová elviszi Önt a városban, gyorsan és eredményesen! Ha kíváncsi erre a szép városra, amely az idén lesz hatszázötven éves, akkor bízza ránk magát. Fedezze fel Cegléd városát egy igazán profi utaztatóval! Mi mindent megmutatunk, amit érdemes megnézni!


Dátum: 2021.02.05 
Kategória: Autó - Motor

Címkék: ,Olcsó autómentés Budapest és Pest megye területein!

Kedvező autómentés árak mellett vállaljuk a karambolozott, sérült, lerobbant, elakadt autók vagy gépek szállítását, Budapest és Pest megye területein, vagy akár országosan is. Autómentés Budapest területén és országosan is! Autómentés éjjel-nappal, profi autómentő 0-24 szolgáltatás. Autómentő járműveink forradalmi, magas színvonalú technikával felszereltek. Budapesti telephelyünkön elérhetőek számunkra autó vontatók, autószállítók, tréleres járművek egyaránt. Az autómentés Budapest szolgáltatásunk során biztosítjuk a korszerű felszerelést, a legújabb technikát, és a több éves tapasztalatot. Kizárólag kiváló eszközökkel lehet profi munkát végezni, Önnek és nekünk is lényeges, hogy járműve az autómentés során biztonságosan, sértetlenül érjen haza. Autómentés szolgáltatás már akár 45 percen belül. Mindegy, hogy két kilométert kell megtenni az autómentő járművel vagy rengeteg kilométert, mi készen állunk, hogy segíthessünk mindenkin. Az autómentő járműre szükség esetén további tréler kapcsolható, ezért több jármű autómentés folyamata is megvalósítható egy időben. A tréler segítségével a lakókocsit és a vontató járművet is képesek vagyunk egyszerre hazaszállítani, ezért akár belföldön, akár külföldön kerül bajba az autós, az autómentés árak nálunk kedvezőek és a legjobb autómentés szolgáltatásokat vagyunk képesek nyújtani, magas színvonalon.


Dátum: 2021.01.06 
Kategória: Autó - Motor

Címkék: , ,Olcsó autómentés Budapesten!

Ha szakszerű és profin végrehajtott autómentés történik, akkor a legeredményesebb és legbiztonságosabb választási lehetőség a tréleres autómentés lehetősége, ugyanis a segítségével sokkal hamarabb és sokkal kedvezőbb autómentés árak mellett szállítják el járművét a célpontba autómentő kollégáink. Az autómentés Budapest szolgáltatásunk során szinte bármilyen típusú gépjármű szállítható, ugyanis a trélerünk nem csak csupán autók szállítására alkalmazható, hanem akár munkagépek, furgonok, veterán autók is könnyedén elszállíthatóak a segítségével szállítani az Ön által kért helyszínre. Ennek köszönhetőn az autómentő Budapest szolgáltatásunkkal sokkal több lehetőségünk nyílik az autószállítások, autómentés során és szinte bármilyen felmerülő jármű esetén bátran hívhatja autómentő kollégánkat is. További előnyei közé sorolható az általunk kivitelezett autómentés szolgáltatásnak, hogy a profi nyitott térnek köszönhetően az autó, kisteherautó, furgon az autómentés során sokkal nagyobb eséllyel ér karcok és sérülés mentesen a célba, továbbá kedvező autómentő árak mellett érheti el Ön is!


Dátum: 2021.01.05 
Kategória: Autó - Motor

Címkék: , ,Autószerelés, autójavítás Budapesten a 10.kerületben

10. kerületi gépjárműszervizünk immáron 10 éve az Önök szolgálatában van. Ügyfélközpontú szolgáltatásaink segítenek Önnek leküzdeni a hétköznapi megpróbáltatásokat. Autószerelés Budapesten, autójavítás a 10.kerületben kedvező árakon! Autószervizünkben vállalunk többek között általános gyors szervizt, mint például: diagnosztikát, olaj és szűrők cseréjét, fék- és futómű javítást, gumizást, valamint vállalunk nagyobb volumenű javításokat, helyreállításokat is, mint: teljes motorgenerál, villamossági hibafeltárás, váltó-, automata váltó és differenciálmű felújítás, karosszéria javítást helyreállítás, fényezés, és motorvezérlő feltanítás. Precíz, sokat látott és tapasztalt munkatársak dolgoznak műhelyünkben, így nincs olyan műszaki hiba, amelyet megoldatlanul hagyunk. Címünk: 1103 Budapest, Gyömrői út 115, Start Center Telephely, Tréleres Szerviz Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8:00 – 17:00


Dátum: 2020.12.15 
Kategória: Autó - Motor

Címkék: , ,Ha bontott Opel alkatrész kell, akkor Opel bontó Budapest

Budapest XVII-kerületének szélén megtalálhatod Opel bontónkat és több min 1.000 nm-es bontott Opel alkatrész raktárunkat. Katalógus webáruházunkban és off-line üzletünkben egyaránt vásárolhatsz. Ha, megvan ami kell, akkor egy telefon és küldjük. Ha, nincs meg akkor kell az Opeled forgalmi engedélyéből a motor, vagy alvázszám és Ügyfeleseink azonnal azonosítják, hogy pontosan mire is van szükséged. Ne feledd bontott Opel alkatrészek: Zsaneer Kft, Mobil: +36 30 859 6445 Keress és segítünk!


Dátum: 2020.09.01 
Kategória: Autó - Motor

Címkék: , ,