oktatas

Inspiráló vezetés

Ha felmerült bennünk, hogy vezető képzés keretében fejlesztenénk készségeinket, akkor először is érdemes megvizsgálnunk, hogy melyik vezetői típusba tartozunk, ami segít a következő szintre emelkednünk. Eltekintve attól, hogy milliárdos cég vezetői vagyunk-e, vagy csak a saját életünk kovácsaként tekintünk magunkra vezetőként, a hatékony vezetői készségek kifejlesztése elengedhetetlen a sikerünkhöz. Ezek segítenek ugyanis túllendülnünk a nehézségeken, jó döntéseket hozni, és más embereket cselekvésre buzdítani, hogy velünk együtt keltsék életre a cég küldetését. A legfontosabb vezetői tulajdonság mindközül, amit el kell sajátítanunk, hogy az igazán jó vezető megteremti az együttműködést a munkatársaival, és nem kikényszeríti. Steve Jobs gonsolata tökéletesen leírja a vezetés esszenciáját: \"A vezető arra inspirálja az embereket, hogy megtegyék azt, amiről azt gondolták, hogy nem képesek, mivel a jó vezető olyan irányba befolyásolja az embereket, hogy megteszik azt, amit nem is akartak volna megtenni.\"


Dátum: 2020.12.01 
Kategória: oktatas

Címkék: , ,Business Performance – Üzleti tudatosság

Az üzleti életben elért eredmények, azaz a Business Performance sok minden függvénye. Kevesen tudják, de a rendelkezésre álló erőforrások – mint az eszközök, emberi erőforrás vagy akár a szakmai tudás is ide tartozik – mindössze kisebb mértékben, körülbelül 20%-ban járulnak hozzá a kitűzött célok megvalósításához. A legnagyobb részben az üzleti megközelítés és gondolkodásmód az, ami meghatározza, hogy egy cég sikeres lesz, vagy eltűnik a süllyesztőben. Az üzleti eredmények elérése érdekében cégünk olyan képzéseket biztosít, melyek az agy működését veszik alapul, és annak felépítésének tárgyalásával adnak egy szikla szilárd alapot a jövőbeli célok sikeres megvalósításához. De nem elméleti oktatásról van szó, hanem workshop jellegű megközelítésről, azaz kézzel fogható kimenete is van az oktatásnak, célmegvalósítási tervek formájában. Emellett élő példák, gyakorlatok és szituációk által lerül közelebb a tudományos megközelítés a képzésen résztvevő munkatársakhoz. Ennek a gyakorlati tudásnak a megszerzése még csak fél siker, ezt az óriási mennyiségű információt mentorálás mellett érdemes beépíteni a mindennapokba és a céges üzletmenetbe, hiszen mint minden fejlődés, a tudatos üzletmenet kialakítása is egy hosszabb folyamat, instant siker nem létezik. A tudatos gondolkodásmód kialakítása persze nem elegendő a céges csapat számára, a vezetőknek is érdemes átvenni ezt a fajta üzleti megközelítést, így számukra is kínálunk workshop jellegű tréninget.


Dátum: 2020.06.04 
Kategória: oktatas

Címkék: , ,Business Performance

A Business Performance azaz üzleti eredmények képzés hat olyan területre fókuszál, melyek kulcsfontosságúak egy cég üzletmenetének tudatos szintre emelésében. A tréning az emberi agy felépítését és működését tárgyalja, roppant gyakorlatias formában, és alkalmazza ezt a megszerzett tudást az adott cég mindennapi üzleti folyamatainak fejlesztéséhez. A képzés gyakorlatiassága abban merül ki, hogy állandó szituációs gyakorlatok kerülnek megvalósításra, élő üzleti esetek kerülnek feldolgozásra az oktartás folyamán, illetve önálló- és csoport munkával segíti, hogy a száraz tudományos megközelítés sikeresen át legyen ültetve a gyakorlatba, és a célok eléréséhez elengedhetetlen kézzel fogható tervek elkészüljenek. A tréning során megszerzett tudást gyakorlati alkalmazását és a kitűzött vállalati és egyéni célok megvalósítását második lépésként egy mentor program támogatja, mely elmélyíti az ismereteket és készség szintűvé teszi. A szolgáltatások között szerepel még vezető képzés is az üzleti coaching mellett, mely hasonlóan az üzleti tudatosságra fókuszál, csak más tekintetben.


Dátum: 2020.06.04 
Kategória: oktatas

Címkék: , ,Szinoníma keresése online

Online magyar szinonima szótár teljesen ingyen. Mire használjuk a szinonímákat? Nyelvünk nagyon változatos, sőt az egyik legváltozatosabb a világon! 1 szót akár 20 féle képpen le tudunk írni. A választékos beszédhez és íráshoz szoktuk a szavak szinonimáit használni, de még mi magyarok sem tudunk minden szót ezért készült ez a szinonima szótár. A szavakat szófajok és nyelvjárások alapján csoportosítottuk. Ezen felül szerkesztőink minden nap várják az új szavakat és a rossz megfejtéseket. Beszélj írj választákosan! Weboldal: Online szinoníma szótár


Dátum: 2020.01.09 
Kategória: oktatas

Címkék: ,Magántanár Adatbázis

Magántanár Adatbázis Magántanárt keresel? Válassz magántanárt a Tanárajánló adatbázisában! Korrepetálásra van szükséged? A Tanárajánló informatív tanári adatlapjai megkönnyítik választásodat. ZH, érettségi vagy nyelvvizsga előtt állsz? A Tanárajánló a megoldás. Magántanárként ingyenesen kipróbálhatod az oldalt, SMS értesítés, idő- és üzenetalapú konstrukció, és további lehetőségek állnak rendelkezésedre. Tananyagot keresel? A szintezett tematikus Tudástárban magántanárok által feltöltött tananyagok közül választhatsz.


Dátum: 2018.04.26 
Kategória: oktatas

Címkék: , ,Online Angoltanár Adatbázis

Online oktató angoltanárt keresel? Válassz angol magántanárt az Onlinetanáron ! Gyors segítséget kaphatsz a jelenlevő angoltanároktól, vagy írhatsz az Üzenőfalra. Chat-en vagy Skype-on át azonnal felveheted velük a kapcsolatot, de ha éppen nincsenek jelen időpontot foglalhatsz a kiválasztott angoltanártól ! *** Skype-on tanító angoltanár vagy, online angol korrepetálást is vállalsz ? Válaszd az Onlinetanárt ! Mutatkozz be akár három nyelven. Emeld ki adatlapodat. Diákjaid chat-en vagy Skype-on át azonnal felvehetik Veled a kapcsolatot, hirdethetsz az Üzenőfalon, óradíjaidat fogadhatod az Onlinetanáron át. Óráidat megtarthatod az Onlinetanár felületén, valamint Skype-on keresztül is. *** Válaszd a minőséget !


Dátum: 2017.04.11 
Kategória: oktatas

Címkék: , ,Intenzív life coaching képzés

A profi life coaching képzés célja megerősíteni a részvevőket a saját képességeikben. A life coach tanfolyamon résztvevők jelentős személyiségfejlődési folyamaton mennek keresztül, ennek köszönhetően pozitív változásokat lesznek képesek generálni mind a saját mind pedig a mások éltében is. A life coaching módszerek segítségével az egyén személyes megoldandói kerülnek a fókuszba, a képzés résztvevői hatékony eszközöket sajátítanak el, amelyeket aztán könnyedén alkalmazhatnak akár a saját életükben vagy másokat segítve az úton. További információt a coaching képzéseinkről weblapunkon talál.


Dátum: 2017.03.16 
Kategória: oktatas

Címkék: ,