oktatas

Szinoníma keresése online

Online magyar szinonima szótár teljesen ingyen. Mire használjuk a szinonímákat? Nyelvünk nagyon változatos, sőt az egyik legváltozatosabb a világon! 1 szót akár 20 féle képpen le tudunk írni. A választékos beszédhez és íráshoz szoktuk a szavak szinonimáit használni, de még mi magyarok sem tudunk minden szót ezért készült ez a szinonima szótár. A szavakat szófajok és nyelvjárások alapján csoportosítottuk. Ezen felül szerkesztőink minden nap várják az új szavakat és a rossz megfejtéseket. Beszélj írj választákosan! Weboldal: Online szinoníma szótár


Dátum: 2020.01.09 
Kategória: oktatas

Címkék: ,Magántanár Adatbázis

Magántanár Adatbázis Magántanárt keresel? Válassz magántanárt a Tanárajánló adatbázisában! Korrepetálásra van szükséged? A Tanárajánló informatív tanári adatlapjai megkönnyítik választásodat. ZH, érettségi vagy nyelvvizsga előtt állsz? A Tanárajánló a megoldás. Magántanárként ingyenesen kipróbálhatod az oldalt, SMS értesítés, idő- és üzenetalapú konstrukció, és további lehetőségek állnak rendelkezésedre. Tananyagot keresel? A szintezett tematikus Tudástárban magántanárok által feltöltött tananyagok közül választhatsz.


Dátum: 2018.04.26 
Kategória: oktatas

Címkék: , ,Online Angoltanár Adatbázis

Online oktató angoltanárt keresel? Válassz angol magántanárt az Onlinetanáron ! Gyors segítséget kaphatsz a jelenlevő angoltanároktól, vagy írhatsz az Üzenőfalra. Chat-en vagy Skype-on át azonnal felveheted velük a kapcsolatot, de ha éppen nincsenek jelen időpontot foglalhatsz a kiválasztott angoltanártól ! *** Skype-on tanító angoltanár vagy, online angol korrepetálást is vállalsz ? Válaszd az Onlinetanárt ! Mutatkozz be akár három nyelven. Emeld ki adatlapodat. Diákjaid chat-en vagy Skype-on át azonnal felvehetik Veled a kapcsolatot, hirdethetsz az Üzenőfalon, óradíjaidat fogadhatod az Onlinetanáron át. Óráidat megtarthatod az Onlinetanár felületén, valamint Skype-on keresztül is. *** Válaszd a minőséget !


Dátum: 2017.04.11 
Kategória: oktatas

Címkék: , ,Intenzív life coaching képzés

A profi life coaching képzés célja megerősíteni a részvevőket a saját képességeikben. A life coach tanfolyamon résztvevők jelentős személyiségfejlődési folyamaton mennek keresztül, ennek köszönhetően pozitív változásokat lesznek képesek generálni mind a saját mind pedig a mások éltében is. A life coaching módszerek segítségével az egyén személyes megoldandói kerülnek a fókuszba, a képzés résztvevői hatékony eszközöket sajátítanak el, amelyeket aztán könnyedén alkalmazhatnak akár a saját életükben vagy másokat segítve az úton. További információt a coaching képzéseinkről weblapunkon talál.


Dátum: 2017.03.16 
Kategória: oktatas

Címkék: ,Tanfolyamot keres? Tekintse át a szociális gondozó, ápoló képzés részleteit!

Szociális témában szeretne tanulni? Pesten keresne hozzá oktatót? A Klasszis Oktatásra van szüksége! A weboldalra ellátogatva minden fontosabb tudnivalót elolvashat a szociális gondozó, ápoló képzésről. Ilyen például az, hogy egy héten hány óráról lenne szó. Valamint az is, hogy hely ügyileg merre van pontosan az oktatás. A szociális ápoló és gondozó tanfolyam vizsgájáról is megtalál mindent, ami kellhet. De az árak és a képzés hosszúsága is kettő olyan tudnivaló, amit ajánlatos előre áttekinteni. Akkor, ha felkeltette az érdeklődését a dolog, nézzen fel az oldalra. Ott a szociális gondozó és ápoló képzésen kívül más OKJ-ről is informálódhat.


Dátum: 2016.12.24 
Kategória: oktatas

Címkék: ,Tanfolyam és számtech tréning a Klasszis Oktatásnál

A Klasszis Oktatás ajánlatai közt sok népszerű tanfolyam fellelhető. Ilyen pl. az Európai Uniós pályázatíró tanfolyam és a Mentáhigéniás asszisztens OKJ is. A felnőttoktatást nagy tapasztalatú, rutinos oktatók végzik. Segítségkéréssel akármikor simán fordulhatunk hozzájuk! Továbbá az OKJ-s tanfolyamok mellett, akárki számára hasznos tréningek is vannak a Klasszis Oktatásnál. Az életközépi válságkezelő és kiégés tréningek mindössze kettő innen. Viszont ha van már munkája és mindössze a számítástechnikában akarná valamelyest tovább képezni önmagát, abban az esetben is jó helyen keresgél! A weboldalon négy-öt számítástechnikai tanfolyamból is válogathat a tanulni vágyó (pl. Powerpoint diabemutató). De amenniyben Ön konkrétan a Szállodai recepciós vagy Szociális asszisztens OKJ-ről akarna részleteket megtudni, akkor kukkantson fel a Klasszis Oktatás weblapjára és tekintse át a felnőttoktatással kapcsolatos információkat! A \"Kedvezmények\" menüpont alatt lévő e-mailes kupon bármely tanfolyamra, képzésre felhasználható!


Dátum: 2016.11.24 
Kategória: oktatas

Címkék: , ,EFEB cukrász tanfolyam

A magyar gasztronómia újbóli fellendülésével egyre nagyobb igény mutatkozik a minőségi cukrásztermékek iránt. A cukrász szakma lehetőséget ad egy kreatív személyiségnek, hogy ötleteit könnyedén megvalósítsa, az alkotása gyümölcsét sok-sok vendég élvezze és dicsérje. A cukrász tanfolyam során folyamatosan biztosított, hogy nagyot alkothasson mindenki, aki kreatív, ínyenc és szereti az édességeket. Ahhoz, hogy a lehetőség ez minden ilyen ember számára elérhető legyen, az EFEB a legtekintélyesebb szakemberek segítségével, barátságos atmoszférában és helyszíneken kínál felnőttképzést. A cukrász tanfolyam elvégzése után biztos lehet abban, hogy a munkáltatók tudni fogják, Ön megfelelő tudás birtokában van, melyről többek között speciálisan kidolgozott tételek, jegyzetek és az ország egyik legjobban felszerelt tankonyhái biztosítják.


Dátum: 2016.11.22 
Kategória: oktatas

Címkék: , ,