gasztronomia

Taverna Étterem

Bemutatkozik a házias Taverna Étterem! Vendáglátó egységünk törekszik arra, hogy mindig emlékezetes, élményt adó étkekkel, italokkal lássa el kedves vendégeit. Házias étterrmünk egyszerre hozza az igazi magyaros ízeket és a meglepő fogásokat, így bármilyen rendezvény esetén megálljuk a helyünket! Ünnepeljen nálunk, legyen szó esküvőről, vagy céges rendezvényről, az étterem prémium szolgáltatásokkal várja Önt!


Dátum: 2021.01.07 
Kategória: gasztronomia

Címkék: , ,Euphoria márkájú cannabis food mindenkinek!

Napjainkban Magyarországon az egyik legmenőbb élelmiszer és innivaló a kannabisz alapú italok és ételek világa. Prémium minőség, elképesztő ízek, extravagancia, ez jellemzi az Euphoria cannabis food termékeit. Ha kipróbálnál valami teljesen újat és különlegeset, akkor a kannabisz termékek neked készültek! A MedCannabis cég termékpalettáján sok luxusterméket megtalálsz, gyere és próbáld ki bátran!


Dátum: 2020.10.22 
Kategória: gasztronomia

Címkék: , ,Cukormentes sárgabaracklekvár

Cukormentes sárgabaracklekvár amely saját termesztésű gyümölcsökből készül vegyszermentesen csak természetes összetevőkkel. Saját nevelésű fákon termett saját termesztésű és feldolgozású kiváló minőségű gyümölcsből készítjük lekvárjainkat. Sárgabarack lekvárunk az egyik legkelendőbb az ötvenkét ízvariáció közül, amely kínálatunkban megtalálható évek óta. Fontos, hogy a cukormentesen étkező és diabetikus lekvárt kereső ínyenceink is megtalálják a még nem annyira ismert és felkapott ízeket.


Dátum: 2020.09.18 
Kategória: gasztronomia

Címkék: , ,Mennyi ideig tart a virsli főzési ideje?

Ha problémád akadt a virsli főzési idejének eltalálásával, akkor ez a cikk tökéletes segédanyag lesz a számodra. Ezzel a cikk végére értünk. Remélem tudtam segíteni a virsli főzési idejével kapcsolatban. A komment szekcióban megoszthatjátok, hogy ti melyik virsli márkát milyen módszerrel mennyi ideig főzitek. Minden virsli főzési módnál feltüntetem az elkészítéshez szükséges időt.


Dátum: 2020.07.21 
Kategória: gasztronomia

Címkék:Ezek a legfinomabb karácsonyi főételek

Nem tudod, hogy idén mit főzz vagy süss a családod és saját magad számára? Semmi gond, azért készítettem el ezt a cikket, hogy megpróbáljak segítséget nyújtani ebben a témában. A cikkben 30 db különböző karácsonyi főételt gyűjtöttem össze, továbbá mindegyikhez 3-5 darab receptet, hogy mindenki kiválaszthassa a számára legmegfelelőbb karácsonyi főétel receptet. Jó sütögetést és kellemes karácsonyi ünnepeket!


Dátum: 2019.10.03 
Kategória: gasztronomia

Címkék: ,Egy bor webshop termékpalettája

Bort ezentúl vásároljunk nyugodtan online, hiszen a palackok garantáltan épségben érkeznek házhoz. Pannon bor webshop polcain mindenki megtalálja azt, amit szeret. A paletta színes, a prémium minőségű magyar borok pedig nem kerülnek sokba. Érdemes akár nagytételben is vásárolni, hiszen kedvezőbb áron juthatunk hozzá borainkhoz, mintha egy sarki borboltba tévednénk be. Kattintson bizalommal!


Dátum: 2017.08.10 
Kategória: gasztronomia

Címkék: , ,Korlátozott számú palackok a Wunderlich pince kínálatában

A Jammertal Villányi Merlot korlátozott darabszámban található meg a Wunderlich borászat kínálatában. A 38 darab kishordóban megtalálható borfajta a Wunderlich pince egyik különlegessége. Harmonikus savtartalma sokakat elcsábít. Tavaszi-nyári szezonban kifejezetten üdítően tud hatni egy pohár vörösbor. Ez a fajta bor sokrétű, így méltón pályázhat a prémium minőséget képviselő száraz vörösborok kategóriájában.


Dátum: 2017.04.10 
Kategória: gasztronomia

Címkék: , ,