gasztronomia

Mennyi ideig tart a virsli főzési ideje?

Ha problémád akadt a virsli főzési idejének eltalálásával, akkor ez a cikk tökéletes segédanyag lesz a számodra. Ezzel a cikk végére értünk. Remélem tudtam segíteni a virsli főzési idejével kapcsolatban. A komment szekcióban megoszthatjátok, hogy ti melyik virsli márkát milyen módszerrel mennyi ideig főzitek. Minden virsli főzési módnál feltüntetem az elkészítéshez szükséges időt.


Dátum: 2020.07.21 
Kategória: gasztronomia

Címkék:Ezek a legfinomabb karácsonyi főételek

Nem tudod, hogy idén mit főzz vagy süss a családod és saját magad számára? Semmi gond, azért készítettem el ezt a cikket, hogy megpróbáljak segítséget nyújtani ebben a témában. A cikkben 30 db különböző karácsonyi főételt gyűjtöttem össze, továbbá mindegyikhez 3-5 darab receptet, hogy mindenki kiválaszthassa a számára legmegfelelőbb karácsonyi főétel receptet. Jó sütögetést és kellemes karácsonyi ünnepeket!


Dátum: 2019.10.03 
Kategória: gasztronomia

Címkék: ,Egy bor webshop termékpalettája

Bort ezentúl vásároljunk nyugodtan online, hiszen a palackok garantáltan épségben érkeznek házhoz. Pannon bor webshop polcain mindenki megtalálja azt, amit szeret. A paletta színes, a prémium minőségű magyar borok pedig nem kerülnek sokba. Érdemes akár nagytételben is vásárolni, hiszen kedvezőbb áron juthatunk hozzá borainkhoz, mintha egy sarki borboltba tévednénk be. Kattintson bizalommal!


Dátum: 2017.08.10 
Kategória: gasztronomia

Címkék: , ,Korlátozott számú palackok a Wunderlich pince kínálatában

A Jammertal Villányi Merlot korlátozott darabszámban található meg a Wunderlich borászat kínálatában. A 38 darab kishordóban megtalálható borfajta a Wunderlich pince egyik különlegessége. Harmonikus savtartalma sokakat elcsábít. Tavaszi-nyári szezonban kifejezetten üdítően tud hatni egy pohár vörösbor. Ez a fajta bor sokrétű, így méltón pályázhat a prémium minőséget képviselő száraz vörösborok kategóriájában.


Dátum: 2017.04.10 
Kategória: gasztronomia

Címkék: , ,Egyre többen szeretik a bárányhúst idehaza

A bárányhús ízletes, kiváltképp a 6-8 hetes korában levágott bárány, amelynek gyenge, puha és fehér a húsa. Ha a piacon vásárolunk tapasztalhatjuk, minél idősebb az állat húsa az annál sötétebb. Sokan nem tudják, hogy a bárányhús koleszterinmentes, gyorsítja a lép és vese működését, segíti a fogyókúrát - éppen ezért egészséges a fogyasztása. Érdemes kipróbálni a sertés hús mellett például gyrosba is, de kereshetünk recepteket az elkészítéséhez az interneten is.


Dátum: 2017.03.20 
Kategória: gasztronomia

Címkék: , ,Őssejt és Lifepharm Laminine

Őssejtek a gyógyászatban. A donor csontvelöjéből, vagy véréből kinyert őssejteket kapja a beteg, ha megfelelő HLA (humán leukocita antigén) egyezés van. Vagy ha lehetséges, akkor a beteg saját őssejtjeit kapja vissza. A köldökzsinór vér értékes és jelentős őssejtforrás, a baba születésénél a köldökzsinórból nyerik ki a vért és ezt tárolják későbbi felhasználásra. A honlapunkon egy olyan Lifepharm Laminine terméket mutatunk be, amely a szervezetünkben őssejt aktiválást végez. Az őssejt és a Laminine Lifepharm termék az igazi sikertörténet. Az őssejtek olyan különleges sejtek, melyek képesek sejtosztódással önmagukat korlátlanul fenntartani / megújítani, illetve képesek differenciálódás révén más sejtek és szövetek létrehozására. Az őssejtből tehát lehetnek: bőrsejtek, izomsejtek, csontsejtek, idegsejtek, vérsejtek, agysejtek, vázizomsejtek, szívizomsejtek, …stb.


Dátum: 2017.03.20 
Kategória: gasztronomia

Címkék: , ,Húsbolt és vágóhíd

Családi vállalkozásunk a kilencvenes évek óta töretlen sikerrel működik Siófoktól 20 kilométerre, Tab város központjában. Két húsbolt és újonnan felavatott vágóhíd, a lehető legkiválóbb minőségű magyar húst és húskészítményeket kínáljuk vásárlóinknak. Ezenfelül sertés vágás, malacvágás is. Saját feldolgozású marhahúsok, valamint minőségileg ellenőrzött egyéb húsipari termékek forgalmazása folyik. Megtalálhatóak szárnyas, valamint sertéshúsok, továbbá egyéb húsipari termékcsoportok minőségi kiegészítői. http://www.mrmeat.hu


Dátum: 2017.03.20 
Kategória: gasztronomia

Címkék: , ,