szepsegapolas

Mellnagyobbítás szolgáltatás Budapesten, Vácon

Minden esetben a mellnagyobbítás szépészeti beavatkozást általános érzéstelenítésben végezzük, bár elvileg helyi érzéstelenítésben is elvégezhető a váci, vagy budapesti klinikán. Előtte a szokásos kivizsgálás mellett az emlők ultrahang-, illetve 35 év felettieknél mammográfiás vizsgálatát is szükséges elvégeznie az orvosnak. Az implantatum kiválasztásánál természetesen a páciensek kívánságát is figyelembe veszi a plasztikai sebész, de a hölgy testalkata, méretei - elsősorban a mellkas szélessége és a saját emlő mérete - a meghatározó.


Dátum: 2017.05.30 
Kategória: szepsegapolas

Címkék: , ,Holt tengeri iszapos masszázs

A holt tengeri iszapos masszázs az emberi bőr felületén található szennyeződéseket nyeli el, és a szövetek felesleges nedvességtartalmát vonja ki. A thai masszázs Budapesten nagyon népszerű, hiszen a kezelés során mikroelemekkel tölti fel a bőrt, javítja a tónusát, valamint egyensúlyba hozz a bőr ásványianyag-tartalmát. A kezelésnek köszönhetően a bőr feszesebb és rugalmassabb lesz.


Dátum: 2017.05.05 
Kategória: szepsegapolas

Címkék: , ,Mit a legjobb választás mitesszerek ellen ?

Te is nap mint nap küzdesssz a kellemetlen aknékkal és mitesszerekkel ? Nincs olyan nő, aki ne szeretne szép lenni és a lehúzható arcmaszk a mitesszerek ellen erre jelenthet megoldást. A maszk, aktív bambusz szenet, grapefruit olajat, panthenol-t, és búzacsírát is tartalmaz, ami kisimítja a ráncokat, puhítja a bőrt és megfelelő szintű nedvességet biztosít az arcbőr számára. Ha ellátogatsz weblapunkra, akkor véleményeket is olvashatsz termékeinkről.


Dátum: 2017.04.30 
Kategória: szepsegapolas

Címkék: ,Töredezett hajra hajolaj

Töredezik a hajunk, és nem tudjuk mivel kezeljük? Akkor számunkra lett kifejlesztve az a gyógynövényes hajolaj, amit a Hello Nature oldalára kattintva tudunk megvásárolni. Intenzív kezelésnek számít, hiszen értékes hatóanyagai azonnal bejutnak a hajszál szerkezetébe. Frissítő hatást kelt. Pihenteti az érzékeny fejbőrt. A hajolaj használata nagyon egyszerű, csak masszírozzuk be lágyan a fejbőrbe.


Dátum: 2017.02.25 
Kategória: szepsegapolas

Címkék: , ,Byas face lifter arckezelő

A Byas Face Lifter a hyaluronsav segítségével fejti ki páratlan hatásait. Ez a vízmegkötésre leginkább alkalmas anyag, ami nem idegen szervezetünk számára, hiszen az ízületekben is megtalálható. A Byas Face Lifter sikeresen száll szembe az öregedés látható jeleivel, tömörebb, rugalmasabb bőrt, kontúrosabb arcot eredményez. Használata 100%-ban természetes módszer, hiszen a kezelés természetes hyaluronsavval történik. Az iontoforézis és a mikrovibráció révén a Face Lifter a bőr alsó rétegeibe juttatja be ezt a hatóanyagot. A Byas arckezelő használatának bemutatása weboldalunkon!


Dátum: 2016.06.09 
Kategória: szepsegapolas

Címkék: , ,Szem alatti karikák eltüntetése házilag

A szem alatti ráncok és sötét karikák megszüntetése a szépségápolásban az egyik legfontosabb mozzanat. A hagyományos készítmények ezen a téren nem igazán hatásosak, hiszen a bőr felszínén hatnak csak, a mélyebb rétegekbe nem képesek eljutni. Ezzel szemben a Byas Eye Lifter a szem alatti ráncok eltüntetése érdekében mikrovibrációs technológiát alkalmaz, mely a hatóanyagot mélyen bemasszírozza a bőrbe. A természetes hyaluronsav így ott tud hatni, ahol arra a leginkább szükség van. Segít több nedvességet megtartani a bőrnek és fokozza a kollagén termelődést is. Byas segítségével a szem alatti karikák eltüntetése házilag is eredményes!


Dátum: 2016.06.08 
Kategória: szepsegapolas

Címkék:Alicehair fodrászat és szépségszalon

Ha fodrászatot vagy kozmetikát keresel, az Alicehair szépségszalon Budapest VIII. kerületében szívesen lát Téged is. Csapatunkat egy fodrász, egy kozmetikus és egy műkörmös-kézápoló kolléganő alkotja. Nálunk tetőtől talpig szépülhetsz. Odafigyelünk az igényeidre, bőr- és hajtípusodra és szívesen válaszolunk a kérdéseidre, vagy adunk tanácsot. Mindannyian professzionális, minőségi termékeket használunk.


Dátum: 2016.05.10 
Kategória: szepsegapolas

Címkék: , ,