szepsegapolas

5 dolog, amit meg kell tenned, hogy felkészülj a fürdőruha szezonra

1. Teljes testápolás. A legelső dolog, amit az emberek megnéznek rajtad fürdőruhában, a gyönyörű bőröd. A hibátlan bőrhőz fontos a méregtelenítés, a hidratálás. A citromos fürdő csodát tesz. 2. Bőrvédelem. Védeni, védeni, védeni. A megfelelő napvédelem fontos, bármikor amikor nap érheti a bőröd. 3. Barnulás. A magas faktorú napvédelem sem akadályozza meg, hogy felszedj egy kis barnaságot. 4. A megfelelő fittség és étkezési rutin. Legalább 4, de méginkább 8 hét kell a helyes edzés és étkezési változásoknak, hogy látható eredményei legyenek a testeden. 5. Gyakorold a önszeretet. A megfelelő önbizalom fontos, hogy jól mutass az új fürdőruhádban.


Dátum: 2018.05.01 
Kategória: szepsegapolas

Címkék: , ,Fodrászat a XIV. kerületben

Világszínvonalon berendezett, illetve minőségi anyagokat alkalmazó fodrászat Budapesten a XIV. kerületben. A fodrászati szalon fodrászai az igényes hajkorona szakértői, és csak kizárólag KEVIN.MURPHY termékekkel dolgoznak. Teljes körű garanciát vállalnak minden az általuk készített hajhosszabbításra és tőlük vásárolt póthajra is. Érdemes a személyes bejelentkezés után konzultáción résztvenni szalonukban.


Dátum: 2017.07.28 
Kategória: szepsegapolas

Címkék: ,Férfiaknak ajánlott lábszag elleni készítmény

Francia készítmény, amely a lábszag ellen lett kifejlesztve, és csak természetes összetevőket tartalmaz. Olyan alkotóelemekből áll, mint például a mezei zsurló, vagy az antibakteriális zsálya illóolaj, melynek latin neve: Salvia officinalis. A webáruházban található készítmények, mind kivétel nélkül Franciaországban készülnek, és klinikailag is levannak tesztelve, vagyis teljesen biztonságos a használatuk.


Dátum: 2017.07.27 
Kategória: szepsegapolas

Címkék: ,Mellnagyobbítás szolgáltatás Budapesten, Vácon

Minden esetben a mellnagyobbítás szépészeti beavatkozást általános érzéstelenítésben végezzük, bár elvileg helyi érzéstelenítésben is elvégezhető a váci, vagy budapesti klinikán. Előtte a szokásos kivizsgálás mellett az emlők ultrahang-, illetve 35 év felettieknél mammográfiás vizsgálatát is szükséges elvégeznie az orvosnak. Az implantatum kiválasztásánál természetesen a páciensek kívánságát is figyelembe veszi a plasztikai sebész, de a hölgy testalkata, méretei - elsősorban a mellkas szélessége és a saját emlő mérete - a meghatározó.


Dátum: 2017.05.30 
Kategória: szepsegapolas

Címkék: , ,Holt tengeri iszapos masszázs

A holt tengeri iszapos masszázs az emberi bőr felületén található szennyeződéseket nyeli el, és a szövetek felesleges nedvességtartalmát vonja ki. A thai masszázs Budapesten nagyon népszerű, hiszen a kezelés során mikroelemekkel tölti fel a bőrt, javítja a tónusát, valamint egyensúlyba hozz a bőr ásványianyag-tartalmát. A kezelésnek köszönhetően a bőr feszesebb és rugalmassabb lesz.


Dátum: 2017.05.05 
Kategória: szepsegapolas

Címkék: , ,Mit a legjobb választás mitesszerek ellen ?

Te is nap mint nap küzdesssz a kellemetlen aknékkal és mitesszerekkel ? Nincs olyan nő, aki ne szeretne szép lenni és a lehúzható arcmaszk a mitesszerek ellen erre jelenthet megoldást. A maszk, aktív bambusz szenet, grapefruit olajat, panthenol-t, és búzacsírát is tartalmaz, ami kisimítja a ráncokat, puhítja a bőrt és megfelelő szintű nedvességet biztosít az arcbőr számára. Ha ellátogatsz weblapunkra, akkor véleményeket is olvashatsz termékeinkről.


Dátum: 2017.04.30 
Kategória: szepsegapolas

Címkék: ,Töredezett hajra hajolaj

Töredezik a hajunk, és nem tudjuk mivel kezeljük? Akkor számunkra lett kifejlesztve az a gyógynövényes hajolaj, amit a Hello Nature oldalára kattintva tudunk megvásárolni. Intenzív kezelésnek számít, hiszen értékes hatóanyagai azonnal bejutnak a hajszál szerkezetébe. Frissítő hatást kelt. Pihenteti az érzékeny fejbőrt. A hajolaj használata nagyon egyszerű, csak masszírozzuk be lágyan a fejbőrbe.


Dátum: 2017.02.25 
Kategória: szepsegapolas

Címkék: , ,