Mi nem piálunk!

A Hirmann-Fa Kft. nyílászáró gyártással foglalkozó cég, I. osztályú, hibamentes faanyagból dolgozunk, józan életű, precíz szakemberekkel!

Több, mint egy évtizedes tapasztalatunk van a fa nyílászáró gyártás területén, így bátran merünk 5 év teljes körű garanciát vállalni munkánkért! Célunk, hogy ne csak munkadarabjainkkal, hanem cégünkkel is meglegyenek elégedve az ügyfeleink!

A fa ablakokra és fa ajtókra ingyenes és részletes árajánlatot biztosítunk, illetve ingyenes helyszíni felmérést az ország egész területén belül. Cégünk további szolgáltatási köre a tervezés, gyártás és beépítés!

Természetesen Ön dönti el, hogy kíván-e élni a beépítéssel, cserével (bontás – beépítés), vagy nem. Mi mindig azt javasoljuk, hogy a fa ablakok és fa ajtók beépítését bízza szakemberre!

A fa ajtók és fa ablakok faanyagát és színét Ön választja ki, melyről weboldalunkon részletesen tájékozódhat, akár a színskálát, akár a tudásbázisban szereplő faanyag leírásokat tekintve.

A beépítést végző szakembereink mindig józan életű emberek, így nem kell attól tartania nálunk, hogy esetleg “kissé pityókásan” érkeznek a helyszínre, vagy úgy távoznak..

Nézze meg termékskálánkat, válogasson a színek közül, és éljen az ingyenes szolgáltatásaink lehetőségével.

http://www.hirmann-fa.hu