Négycsillagos kényeztetés Eger mellett – Oxigén Hotel****

Kényeztető hétvégi pihenés az Oxigén Hotel Noszvajban. Látogasson el hazánk egyik legszebb tájára, ahol nyugodt természeti környezetben, mégsem távol a közelben fekvő Eger városának színes programjaitól élvezheti a kényeztető pihenés nyújtotta örömöket. Az Oxigén hotel egész évben várja a pihenni és túrázni vágyókat.

Noszvaj és térsége kifejezetten alkalmas egy igazán pihentető hétvége eltöltéséhez, hiszen a késő barokk és copf stílusban épült De la Motte Kastély olyan különleges miliőt kölcsönöz a településnek, hogy minden idelátogatót garantáltan elbűvöl. A szálloda szomszédságáben található még továbbá egy nagy fenyves, amely ugyancsak káprázatos élményt nyújt minden vendégünknek.

A szállodában 50 szoba található, amelyek stílusukban igyekeznek hordozni azt az eszmeiséget, mintha a természet beköltözne egyenesen a szobánkba. Igyekszünk egyfajta angol vidéki stílust kölcsönözni a szobáinknak annak érdekében, hogy otthonosságot, melegséget sugalljanak az ott megpihenők számára.

Az Oxigén Hotel Noszvaj szobáinak felszereltsége a kor minden követelményének megfelel, mivel megtalálható benne vezeték nélküli internet, LCD Tv, telefon, széf, hajszárító, minibár is.

További részletes információkat keresse honlapunkon. Várjuk Ön és kedves párját, családját egy kényeztető pihenésre Noszvaj szívében az Oxigén Hotelben!

http://oxigenhotel.hu/eger_noszvaj.html